Iubește-te și crești personal

Share on facebook
Facebook

Viața este frumoasă si trebuie trăita la momentul prezent. Trăind la prezent devenim creatorii vieții noastre și nu victime ale lucrurilor ce ni se întamplă. Poți fi maestru al vieții tale sau elev veșnic.

Viața poate fi asa cum vrem daca ne dezvoltam spiritual și personal. Noi suntem creatorul vieții noastre.

Cum pot sa am tot ce imi doresc?

Cum pot sa fiu fericit?

Cum poate să nu ma afecteze ce spun ceilalți?

Detașare, acceptare, iertare

Renunțarea la dorinta de control este un pas important pentru a te elibera si a deveni maestru al vieții tale. A vrea să deți controlul la absolut tot înseamna a fi un om care vrea ca lucrurile sa fie doar ca el. Incapatanarea ca totul sa fie ca tine si sa ai control aduce multe frustrari, stres, anxietate. Renunta la dorinta de a controla totul.

Accepta ca nu toate tin de tine, nu toate sunt problemele tale. Este greu să accepți că nu ești salvatorul nimanui dar este benefic pentru mintea și sufletul tău.

Detaseaza-te de problemele altora pentru ca NU sunt ale tale. Respira, bea un pahar de apa, linisteste-te si detaseaza-te si de problemele tale. Prin detasare vei gasi solutia mai repede. Detasarea este modul prin care gasesti solutia cu calm, rabdare.

Iarta. Iarta-te pe tine pentru ceea ce crezi ca nu ai facut bine, desi atunci la acel moment a fost bine, iarta oamenii din jurul tau pentru ca iertarea elibereaza.

Verbalizare, vizualizare, realizare

Rosteste si scrie afirmatii pozitive zi de zi iar viata ta se va schimba. Verbalizeaza ce vrei si vei vedea cum Universul te aude.

Inchide ochii si vizualizeaza dorintele tale. Asa cum le vizualizezi asa vor fi in realitate. Vizualizarea te ajuta sa materializezi dorintele. Crede, vizualizeaza,  materializeaza.

Realizeaza ce vrei pentru ca meriti. Orice doresti se poate indeplini daca ai rabdare si muncesti pentru asta. A munci pentru dorintele tale inseamna sa stii cum sa ceri si mai ales sa vrei sa ai rabdare 

Iubeste-te! Tu esti pe primul plan!

Da-ti timp, ai rabdare cu tine, iubeste-te, accepta-te asa cum esti, fa-ti timp pentru a face ce vrei. Tu esti pe primul plan si tu esti persoana care conteaza cel mai multe. A te pune pe tine pe primul plan, a te iubi si accepta, a intelege ce nevoi ai inseamna ca ai inteles cine esti si ca meriti sa ai ce este mai bun. A te dezvolta personal inseamna a te pune pe tine pe primul plan, a iti acorda grija de care ai nevoie si a te iubi.

Iubirea de sine este foarte importanta pentru ca ne da aripi. Aripi sa facem ce vrem, sa acceptam tot si mai ales sa ne ducem visurile la bun sfarsit.

Poate te interesează și ...

De ce ai nevoie să meditezi

Cum probabil ai mai auzit, rezultatele meditației sunt pozitive și nenumărate. Studiile au demonstrat că cei care meditează în mod regulat au

Relaxare prin Mindfulness

Zi de zi suntem ocupați, mereu pe fuga între casa și job. Când suntem la serviciu ne gândim la problemele de acasă

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *