Yoga echilibrează viața

Share on facebook
Facebook

Stresul, anxietatea, durerile de cap, de spate, senzațile de sufocare și gândurile negative sunt doar câteva dintre problemele extrem de comune ale omului din zilele noastre, mereu pe fugă, nervos și agitat.

Simți că în viața ta nu există un echilibru?

Ca nimic nu mai merge?

Ai nevoie de ordine în gânduri ți în viață. Vreo să afli cum să îți echilibrezi viata și minte?

Cum să ajungi în armonie cu partea ta spirituală?

Răspunsul este Yoga.

Încă din Antichitate, Yoga a fost folosită pentru relaxare și pentru a pune ordine în ganduri. Incet, incet, respirație cu respirație, vei vedea ca orice problema are soluție.

Yoga te va ajuta să te echilibrezi

Echilibrul dintre corp și minte este esențial pentru ca noi sa funcționam optim. Așa cum corpul nostru are nevoie de odihnă, apă și mâncare, mintea are nevoie de o oarecare ordine și întreținere. Ce îi dăm organismului nostru, el ne va da înapoi. Dacă noi avem grijă de el, și el va avea grijă de noi. Hrănindu-ne mintea doar cu nervi, stres și gânduri negative, vom obține într-un final boală și durere.

Prin exercițiile de respirație, prezente în fiecare tip de Yoga, mintea se liniștește, soluțiile încep să apară și lucrurile devin altfel. Exercițiile de respirație împreuna cu cele de intindere a musculaturii sunt baza echilibrului în Yoga.

20 de minute de Yoga pe zi fac minuni pentru trup, minte și suflet. Prin exercițiile de respirație învățăm să ne detașăm, să renunțăm la gândurile negative, să avem rabdare.

Renuntând la gândurile negative, starile negative de furie și suparare, lucrurile încep să se schimbe în bine.

În timpul exercițiilor de respirație puteți închide ochii și vizualiza cum viața devine exact așa cum îți dorești. Vizualizarea este modul prin care atragi în viața ta lucrurile, evenientele dorite.

Puterea exercițiilor Yoga este foarte mare. Repetând exercițiile zilnic, învățăm să trăim în prezent, să ne materializam dorințele, să credem în noi și în puterea noastră.

Poate te interesează și ...

De ce ai nevoie să meditezi

Cum probabil ai mai auzit, rezultatele meditației sunt pozitive și nenumărate. Studiile au demonstrat că cei care meditează în mod regulat au

Iubește-te și crești personal

Viața este frumoasă si trebuie trăita la momentul prezent. Trăind la prezent devenim creatorii vieții noastre și nu victime ale lucrurilor ce

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *