Uleiul de Cătină, elixir al frumuseții

Share on facebook
Facebook

Vrei o piele sănătoasă și catifelată? Te-ai săturat să încerci tot felul de creme și să nu vezi nici un rezultat asupra pielii tale?

Pielea ta are nevoie în primul și în primul rând de hidratare. Folosim în ritualurile de frumusețe tot felul de uleiuri cum ar fi: uleiul de argan, uleiul de macadamia, uleiul de jojoba, untul de shea dar uităm că avem la îndemâna noastră un ulei cu niste beneficii uimitoare asupra organismului nostru și care poate deveni aliatul nostru de nădejde în mai multe bătălii. Despre ce ulei vorbesc? Uleiul de catina presarat la rece perfect pentru par, unghii și piele.

Uleiul de catina, elixir al frumuseții

Uleiul de catina este un complex de vitamine: vitaminele A, C, E, complex B, fier, magneziu și calciu împreună cu acizi grași esențiali, omega 3, omega 6, omega 9 și omega 7. Ajută la regenerarea și hidratarea pielii păstrând pielea sănătoasă, frumoasă și catifelată. Uleiul de cătină poate si folosit pentru masarea tenului, masajul corpului sau îl aplici pe unghii(le întărește și ajută la creșterea lor), sau pentru revitalizarea părului. Acest ulei lasă părul sănătos, frumos, mătăsos și strălucitor.

Beneficiile folosirii uleiului de cătină la nivelul corpului sunt următoarele: îmbunătățirea sănătății cardiovasculare, îmbunătățirea creierului și a sistemului nervos, prevenirea inflamaților și este și un puternic antioxidant.

Tenul tău este expus zilnic la factori externi care în timp dăunează regenerarii ceulare și drept urmare îmbătrânirea tenului nu va întarzia să apară. Uleiul de cătină are în componența sa vitamina C, vitamină ce hidratează și dă elasticitatea pielii. Se aplică pe ten și decolteu masând usor, rezultând într-o piele hidratată în profunzime, elastică și protejată de factorii externi precum razele puternice ale soarelui. Uleiul de catina amână îmbătrânirea ți ajută la producerea naturală a colagenului.

Un păr sănătos și mătăsos cu ajutorul uleiului de cătină. Dacă ai firul de par subțiat, lipsit de stralucire și/sau scalp cu probleme, uleiul de cătină este remediul perfect pentru aceste probleme. Acizii grasi omega 3 împreună cu vitamin A și C ajută la îmbunătățirea scalpului, redau stralucirea și sănătatea firului de par și îl fac mai matasos.

Dacă unghiile tale sunt casante aplică ulei de cătină pe ele și masează usor pentru a obține niște unghii mai sănătoase și mai frumoase.

Uleiul de cătină este unul dintre uleiurile presarate la rece la indemana oricui de care te poti folosi oricand pentru piele, ten, unghii sau par. Este cu adevărat un elixir pentru frumusețea ta.

Poate te interesează și ...

De ce ai nevoie să meditezi

Cum probabil ai mai auzit, rezultatele meditației sunt pozitive și nenumărate. Studiile au demonstrat că cei care meditează în mod regulat au

Iubește-te și crești personal

Viața este frumoasă si trebuie trăita la momentul prezent. Trăind la prezent devenim creatorii vieții noastre și nu victime ale lucrurilor ce

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *